Πρώην χούλιγκαν μίλησε για τις ημέρες που ήταν οργανωμένος οπαδός και προκαλούσε επεισόδια, περιγράφοντας πώς γινόντουσαν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο στρατολογούνται νέα άτομα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως είναι 20 ετών και ότι «έχω σταματήσει τελειώς. Είμαι πρώην οργανωμένος. Γενικά όλη η φάση εκεί είναι σκ… να πούμε. Έτσι έχω αρχίσει και καταλαβαίνω κι εγώ, αλλά τότε δεν το καταλάβαινα».

«Με έχουν κυνηγήσει κι εμένα με έχουν βαρέσει. Με έχουν απειλήσει για ζωή, σπίτια και όλα αυτά. Κι αυτά συνεχίζονται να γίνονται σε όλους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τους επικεφαλής στους συνδέσμους και τον τρόπο δράσης, δήλωσε ότι «υπάρχει σε κάθε σύνδεσμό όπως λέμε και κάποιο κεφάλι, γιατι έτσι τους λέμε γιατί είναι πιο δυνατοί και κλείνουν αυτοί τα ραντεβού. Σε κάθε περιοχή είναι καμιά δεκαριά σε κάθε ομάδα. Ας πούμε. Και είναι οι πιο δυνατοί εκεί πέρα και κάνουν κουμάντο. Μας δίνουν μολότοφ που θα κρατήσουμε. Που θα τις ρίξουμε. Και να τους κάνουμε επίθεση».

Επίσης, σχολιάζοντας τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στο σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, είπε πως «τουλάχιστον ανακουφίστηκα γιατί δεν έχω συλληφθεί. Έβαλα στο μυαλό μου ότι δεν υπάρχει νόημα. Εγώ δεν τα έβλεπα αγρια πήγαινα και συνέχιζα την ζωή μου. Εγώ ήμουν 16 και οι άλλοι τοσο είναι. Οι επικεφαλής 35 με 30 και σε προσελκύουν έυκολα σου παίρνουν πράγματα, σε πάνε εκδρομές. Στα μικρά πια θα έλεγα δεν υπάρχει νόημα και σίγουρα θα κυνηγηθείς, θα φας ξύλο, θα δώσεις και θα το μετανιώσεις και παίζουν και ναρκωτικά και σκατίλα. Το έχω σιχαθεί το κομμάτι και παω να το σιχαθώ και τελείως. Ακόμα παρακολουθώ αλλά όχι έτσι. Όχι φανατικά».

Η σχετική ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram