Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή που τρεις διαρρήκτες προσπαθούν να μπουν σε ένα σπίτι στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, αλλά το βάζουν στα πόδια μόλις αντιλαμβάνονται την ιδιοκτήτρια.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) περίπου στις 19.00 το απόγευμα, όταν εμφανίζεται ο ένας από τους τρεις επίδοξους διαρρήκτες, να ελέγχει εξωτερικά το σπίτι ώστε να δει αν υπάρχει άνθρωπος μέσα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News που πρόβαλε και το σχετικό βίντεο, όταν βλέπει ότι δεν είναι κανείς μέσα γιατί δεν υπάρχουν ανοιχτά φώτα, φεύγει και επιστρέφει μετά από λίγο με τα άλλα δύο άτομα.

Φορώντας όλοι κουκούλες πηδούν την περίφραξη και φτάνουν στο μπαλκόνι του ισογείου και προσπαθώντας να σπάσουν την εξώπορτα, όταν αντιλαμβάνονται ότι μέσα στην οικία βρίσκεται η ιδιοκτήτρια. Έτσι, τρέπονται σε φυγή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες που γίνεται προσπάθεια διάρρηξης στο συγκεκριμένο σπίτι.