Ένας σκληρός κακοποιός, ο οποίος κρατείται ήδη στις δικαστικές φυλακές Διαβατών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έχει εμπλακεί και σε συμπλοκή με νεκρό, βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία 25χρονου Αλβανού στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στις 25 Απριλίου 2010.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν τη δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ένας 27χρονος Αλβανός, εμπλέκεται και σε κύκλωμα σωματεμπορίας γυναικών. Το θύμα από την πλευρά του, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με μία από τις κοπέλες που εκμεταλλευόταν ο δράστης. Στις 25 Απριλίου, οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στην περιοχή της Σταυρούπολης, για να ξεκαθαρίσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Με τη βοήθεια συνεργών, ο δράστης επιβίβασε τον 25χρονο σε αυτοκίνητο και τον οδήγησε σε δασική περιοχή στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όπου τον πυροβόλησε με όπλο στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Ο δράστης συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, που το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2009 επιτέθηκαν με ξύλα, γκλοπ και άλλα αντικείμενα, σε βάρος δύο αδερφών στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τραυματίστηκε θανάσιμα το ένα θύμα και ο αδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 27χρονος Αλβανός κρατείται ήδη στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την οποία διέπραξε στις 30 Ιουλίου 2010, στην περιοχή των Σφαγείων Θεσσαλονίκης.