Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 35χρονου από το Πακιστάν προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, προχωρώντας μάλιστα σε πέντε συλλήψεις. Ο 35χρονος είχε βρεθεί νεκρός μεσημβρινές ώρες της 22-03-2023, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο Αττικής, κοντά στον περιφερειακό του Αιγάλεω.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν μετά από αρκετούς μήνες να ταυτοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης (10/10) συνελήφθησαν σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Πρόκειται επίσης για Πακιστανούς, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα, ενώ από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο -όπου βρέθηκε η σορός του-, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κατά την προανακριτική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η ανθρωποκτονία τελέστηκε στο Περιστέρι, ενώ περαιτέρω προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων και στη μεταφορά της σορού του θύματος στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.