Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πίσω από το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου 38χρονος σκότωσε τη 42χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας είναι αστυνομικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Λίγο πριν συμβεί το έγκλημα, ο 38χρονος είχε πάει τα παιδιά στο σχολείο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το voria.gr, ο 38χρονος γυναικοκτόνος και αυτόχειρας περίμενε την 42χρονη πρώην σύζυγό του να γυρίσει στο σπίτι επί της οδού Κομνηνών 27, καθώς αυτή είχε πάει τα δύο τους παιδιά στο σχολείο. Στη συνέχεια την πυροβόλησε με καραμπίνα, ενώ λίγο αργότερα έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Η γυναικοκτονία και η μετέπειτα αυτοχειρία σημειώθηκαν περίπου στις 8:15, επί της οδού Κομνηνών 27, σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν το τμήμα της οδού Κομνηνών ενώ στο σημείο υπάρχει και ασθενοφόρο. Σε κατάσταση σοκ ήταν μέσα στο ασθενοφόρο η μητέρα του δράστη και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο 38χρονος, αστυνομικός , αφαίρεσε τη ζωή της πρώην γυναίκας του με καραμπίνα, καθώς το υπηρεσιακό του όπλο του έχει αφαιρεθεί. Επρόκειτο για διοικητικό υπάλληλο.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Τι λένε κάτοικοι για το έγκλημα στην Καλαμαριά

Αστυνομικός και κάτοικος της περιοχής, που γνώριζε τον 38χρονο αυτόχειρα και φερόμενο ως δολοφόνο της συζύγου του, μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε πως δεν είχε ακούσει αν υπήρχαν διαφορές μεταξύ του ζευγαριού. «Ήταν χωρισμένοι, ήξερα τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε. Δεν είχα ακούσει αν είχαν διαφορές ή κάποιον καβγά. Είναι σαν να τον ήξερα, συνάδελφος είναι κι αυτός. Κρίμα για τα παιδιά που θα αφήσουν πίσω», ανέφερε ο αστυνομικός.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Νέα παιδιά, εγώ είμαι 21 χρονών, κάνω πολεμική τέχνη και φοβάμαι», ανέφερε η Γεωργία, νεαρή κάτοικος της γειτονιάς στην οποία σημειώθηκε το σοκαριστικό έγκλημα στην Καλαμαριά. «Έχει ξεφύγει η κατάσταση», τονίζει αναφορικά με τις γυναικοκτονίες, λέγοντας πως «όλα ξεκινούν από το σπίτι».

«Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση, έμαθα ότι τα παιδιά είναι στο σχολείο» κατέληξε.