Τις αμφιβολίες που είχε για το προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον… μικρό Αλέξη με το σπασμένο αριστερό χέρι εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, το προεκλογικό σποτ των ΑΝ.ΕΛ. που τον δείχνει να προτίθεται να βοηθήσει τον Αλέξη που έσπασε το αριστερό του χέρι πώς να γράφει και με το… δεξί, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς. «Είχα ένα προβληματισμό για το σποτ, μήπως τον πειράξει τον Αλέξη Τσίπρα και του το έδειξα μια μέρα πριν βγει. Γέλασε, γιατί έχει χιούμορ. Θα μείνει για πάντα αριστερός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, επιβεβαιώνοντας εν συνεχεία σε πολλές αποστροφές του λόγου του την άριστη και έντιμη όπως τη χαρακτήρισε συνεργασία που είχαν οι δύο τέως κυβερνητικοί εταίροι.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφέρει για το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ ότι «το βρήκα συμπαθητικό το σποτ. Οπως είχα βρει συμπαθητικό και το προηγούμενο. Συνεργαστήκαμε με πολύ μεγάλη εντιμότητα με τον Πάνο Καμμένο και στάθηκε σε δύσκολες στιγμές πιο έντιμα από ό,τι άλλοι συνεργάτες μου που είχαμε την ίδια ιδεολογική αφετηρία».

«Επισημαίνω πως το αριστερό μου χέρι είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα. Δεν έχω παρά να  του ευχηθώ καλή επιτυχία» είπε καταλήγοντας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το προεκλογικό σποτ