Την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στη ΔΕΘ.

«Θα συνεχίσουμε αν ο ελληνικός λαός το θέλει, τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να είχαμε πολλές διαφωνίες, διαφορές, όμως καταφέραμε και βρήκαμε την κοινή συνισταμένη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Ο κ. Καμμένος κατά την εισηγητική του τοποθέτηση σημείωσε ότι το κόμμα του ήταν το μόνο που υπέγραψε μία συμφωνία και δεν είχε ούτε μία απώλεια, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία με την Αριστερά από τη μία, το ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ένα κίνημα πολιτών από όλους του πολιτικούς χώρους που εκπροσωπεί το χώρο της κεντροδεξιά», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, επίσης, ότι οι ΑΝ.ΕΛ. «έκαναν πράξη την εθνική συμφιλίωση» και χαρακτήρισε «έντιμη» τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μία συνεργασία που, όπως είπε, «δεν ράγισε παρά τις πολιτικές διαφορές».