Μια νέα εσωκομματική σύγκρουση ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο αυτή τη φορά την εφημερίδα «Αυγή». Ο πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, εξαπέλυσε με ανάρτησή του σφοδρά πυρά κατά του διευθυντή της κομματικής εφημερίδας Σπύρου Ραπανάκη.

Αφορμή αποτέλεσε μια χιουμοριστική ανάρτηση του δεύτερου στην οποία «έπαιξε» με τη χρονική συγκυρία και τις εξελίξεις στο κόμμα και την Εθνική Ελλάδας. Ενώ στην αρχή της ανάρτησής του φαίνεται να αναφέρεται στο ζήτημα της εκλογής της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην τελευταία παράγραφο «αποκαλύπτει» πως αναφέρεται στην διαδοχή στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και προτείνει για νέο προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Νίκος Καρανίκας, με δική του ανάρτηση, σχολίασε σε υψηλούς και υβριστικούς τόνους, μια αντίδραση που καταδεικνύει και το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. «Αλητεία! Η δυσοσμία μιας διεύθυνσης με το άρωμα του χιούμορ. Αυτό το υποκείμενο διευθύνει με τα λεφτά μας(να μην το ξεχνάει) την ιστορική εφημερίδα Αυγή», γράφει και προσθέτει:

«Δεν τον εκλέξαμε ούτε εμείς ούτε ο οργανισμός που δουλεύει. Έγινε διευθυντής με παρέμβαση του Τσιπρα αν δεν κάνω λάθος. Είναι λογικό η Αυγή να μας κοστίζει εκτός από χρήμα και ηθικά; Η ηθική και δημοσιογραφική ποταπότητα αυτού του ατόμου συμβαδίζει με την Αυγή δυστυχώς λόγω της ιδιότητας του και γι αυτο πρέπει άμεσα να παρέμβει το κόμμα που θυμίζει ασθενή σε κώμα».

«Η διεύθυνση της Αυγής οδηγεί την εφημερίδα σε κλείσιμο και είναι η πρώτη φορά που με ευχαριστεί και δεν λυπάμαι. Στεναχωριέμαι μόνο για τους πραγματικούς δημοσιογράφους της εφημερίδας που θα πρέπει μα ψάξουν να βρουν αλλού δουλειά. Τουλάχιστον δεν θα ζέχνει το περιβάλλον μας από τα σκουπίδια», τονίζει.

Καταλήγει μάλιστα με το εξής υστερόγραφο: «Τα 1000 Φύλα που πουλάει δεν θα λείψουν σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο».  

Αλητεία! Η δυσοσμία μιας διεύθυνσης με το άρωμα του χιούμορ .Αυτό το υποκείμενο διευθύνει με τα λεφτά μας(να μην το…

Posted by Νίκος Καρανίκας on Monday, September 4, 2023