Ένα ασημένιο αμάξι περνάει έξω από σπίτι στο Ναύπλιο. Ο οδηγός πετάει από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού σκουπίδια. Σκουπίδια που σε αρκετές περιπτώσεις, φαίνεται πως περιείχαν ακόμα και περιττώματα.

Σύμφωνα με το Star, που φέρνει στη δημοσιότητα το βίντεο, έχει καταγραφεί σε περισσότερα από 20 βίντεο. Οι κάμερες ασφαλείας που τοποθέτησε ο Ορφανός στο σπίτι του έχουν καταγράψει όλες τις περιπτώσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του απερχόμενου Δημάρχου για εξύβριση, απειλή και απόπειρα παράνομης πράξης και ο τελευταίος ετοιμάζεται να απαντήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Δημήτρης Κωστούρος, απερχόμενος πρόεδρος Ναυπλίου, μετά τη γνωστοποίηση του καταδικαστέου συμβάντος, το οποίο έχει πάρει τη δικαστική οδό, παραδέχθηκε πως ήταν μια λάθος εκδήλωση θυμού για τις «επιθέσεις λάσπης που δεχόταν», όπως είπε.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός και θύμα της υπόθεσης έχει ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του εν ενεργεία Δημάρχου.