Επίθεση κατά της «Αυγής» εξαπολύει ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού συνδυασμού του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός, Νίκος Καρανίκας, μετά την προστριβή που υπήρξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του διευθυντή της κομματικής εφημερίδας Σπύρου Ραπανάκη και του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη.

Στην προσπάθειά του να στηρίξει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Καρανίκας, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «η Αυγή δυστυχώς είναι ένα ατύχημα με golden boys και θεωρητική ιδεολογική πολιτική ένδεια», κάνοντας λόγο παράλληλα για «αριστεριστές υπαλλήλους που βρήκαν ευκαιρία να την πέσουν στον σύντροφο Πολάκη που είπε κάτι γνωστό και όχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετέχουν σε καλλιστεία και όχι μόνο γυναίκες». Καταλήγει δε σημειώνοντας πως «ανασυγκρότηση του κόμματος με τέτοια σαπίλα δεν γίνεται».

Το αφιερώνω στον διευθυντή της Αυγής, σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους όπως…

Posted by Νίκος Καρανίκας on Saturday, July 15, 2023

Η ανάρτηση του κ. Καρανίκα, έχει ως εξής: «Το αφιερώνω στον διευθυντή της Αυγής, σε κάτι παρατρεχάμενους της και σε κάτι σάπια ΜΜΕ με αριστεριστές υπαλλήλους όπως το news247 που βρήκαν ευκαιρία να την πέσουν στον σύντροφο Πολάκη που είπε κάτι γνωστό και όχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετέχουν σε καλλιστεία και όχι μόνο γυναίκες .

Η Αυγή δυστυχώς είναι ένα ατύχημα με golden boys και θεωρητική ιδεολογική πολιτική ένδεια. Ευτυχώς έχει και κάποιες και κάποιους δημοσιογράφους αλλά δεν φτάνουν όπως φαίνεται. Ανασυγκρότηση του κόμματος με τέτοια σαπίλα δεν γίνεται».