Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε σήμερα Δευτέρα (3/7) ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο γνωστός πολιτικός ήρθε και πάλι στο προσκήνιο λίγες μόλις ημέρες μετά την «επίθεση» στη Σοφία Ζαχαράκη με χυδαία και σεξιστικά σχόλια περί «άτεκνης» και «αστεφάνωτης» υπουργού για την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με νέα προκλητικά σχόλια.

Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε νεοεκλεχθείσα η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της ενδυματολογικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Μπλε» επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια. Για την εμφάνιση, μάλιστα, του επίσης νεοεκλεγέντα βουλευτή με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου τις ενστάσεις του εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του Πρωινό του ANT1. «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, σας αρέσει αυτή η εικόνα;», «Τα γυρίσματα του Fashion Week και του My Style Rocks γίνονται σήμερα στη Βουλή».

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας.

«“Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.

Λίγο αργότερα ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο για τον ίδιο λόγο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα πιο casual πουκάμισο για την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», γράφει ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!.