Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε για ακόμη μια φορά την στήριξη του προς τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου πως αποχωρεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Updates» της ΕΡΤ, o διάσημος ηθοποιός που στο παρελθόν είχε αποτελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος, ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ κακό για τον τόπο. Μακάρι να βγω ψεύτης…» και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια που ανακοίνωσε για τη συλλογή υπογραφών ώστε να επιχειρήσει να μεταπείσει τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θα ξεκινήσουμε κάποιοι άνθρωποι μια πρωτοβουλία να μαζέψουμε όσες περισσότερες υπογραφές μπορούμε για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον πρόεδρο, τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος. Γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι πρέπει να είναι πραγματικά υποψήφιος γιατί αυτό θα είναι καλό για το μέλλον του τόπου. Το αντίθετο θα είναι κακό για το μέλλον του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αναλογιστεί ο Αλέξης Τσίπρας το πόσο δύσκολες είναι οι περιστάσεις, θα αναλογιστεί το δύσκολο momentum για την χώρα και τον λαό και πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να σηκώσει το λάβαρο της αντιπολιτεύσεως με τον τρόπο που εκείνος ξέρει διότι είναι ένας πρωθυπουργός που πέρασε από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη και βγήκε μπροστά. Έβγαλε την Ελλάδα από τα πιο δύσκολα, πήρε στις πλάτες του τις αμαρτίες και τα εγκλήματα 50 χρόνων των προηγούμενων και τα έβγαλε εις πέρας», συνέχισε και κατέληξε: «Τώρα αυτόν τον άνθρωπο θέλουν κάποιοι να τον παραιτήσουν και έπεσαν πάνω του όλοι. Όμως δεν πρέπει να παραιτηθεί διότι απέναντι στην ιστορία πρέπει να μείνει όρθιος».