Επιμένει ο Θάνος Τζήμερος μετά τα σεξιστικά σχόλια για τη Σοφία Ζαχαράκη στο νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την υπουργό «άγαμη και άτεκνη» λέει και πάλι ότι «άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας».

«Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας», αναφέρει ο Θάνος Τζήμερος σε σημερινή του ανάρτηση στο Twitter.

Η Σοφία Ζαχαράκη απάντησε σήμερα στα σχόλιά του, τονίζοντας: «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν».

«Σίγουρα πάντως η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», συμπλήρωσε η Σοφία Ζαχαράκη.