Νέες προσβλητικές αναρτήσεις προς το πρόσωπο της Ελένης Χρονοπούλου που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη έκανε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μετά από λίγο τοποθετήθηκε δημόσια, αναφέροντας πως παρερμηνεύτηκαν όσα έγραψε.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο Χρήστος Νικόπουλος που είναι μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία από τις αναρτήσεις του αποκάλεσε ένα απέραντο «μπ@@ρδ@λ@ την ευρωβουλή» ενώ απέδωσε εκδικητικότητα της Ελένης Χρονοπούλου στον Αλέξη Γεωργούλη. Μάλιστα, αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι του υιοθέτησαν τις απόψεις του, κάτι που ο ίδιος σχολίασε.

Στη συνέχεια διέγραψε τις αναρτήσεις, ενώ έκανε μια καινούργια και ανέφερε τα εξής:

«Επειδη ειδα σημερα μια αναλυση της βραβευμενης των γεγονοτων που θεωρησε οτι αναρτησεις μου προσβαλουν την καταγγελουσα τον Γεωργουλη εχω να της πω πως πουθενα δεν προκυπτει τετοια προθεση παρα μονο στο βραβευμενο μυαλο της..Οι δυο αναρτησεις ειναι χιουμοριστικου περιεχομενου γενικου θεματος.Και η μια που εκφραζεται η απορια μου αν η παθουσα θα ειναι υποψηφια στις εκλογες δεν αντιλαμβανομαι γιατι την προσβαλει.Μαλλον η βραβευμενη σκεψη της ανακαλυπτει προσβολες . Σε οτι αφορα την ανταλλαγη αποψεων με φιλους μου την επομενη φορα θα τις στελνουμε πρωτα για εγκριση παρ οτι αφορα προσωπικες κουβεντες και δεν νομιζω οτι απαγορευεται να εχουμε οποια αποψη ο καθενας νομιζει.Και προσπαθει να προσδωσει κινητρα σε μενα προδιδοντας ετσι και την σκοπιμοτητα της.Αλλωστε ειναι γνωστη ως βραβευμενη δημοσιογραφος απο το ιδρυμα μποτση ,και εχει μαθει πως μπορει να παραπληροφορει δημιουργωντας με την φαντασια της σεναρια.Σε καθε περιπτωση την πληροφορω αφου τοσο πολυ ενδειαφερεται οτι παντα ημουν και ειμαι με τα θυματα οταν προκυπτει τετοιο θεμα βιασμου και βιαιοπραγιας..Αναρωτιεμαι ομως αν θα μπορεσει να βαλει και τις αποψεις μου σε απαντηση των οσων εφευρε το μυαλο της. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι δεν διακατεχεται απο δημοσιογραφικη δεοντολογια αλλα παντα θελω να ελπιζω οτι ολοι μας αλλαζουμε.Παντως παρ οτι απαξιω να διαβαζω ειδησεις και σχολια της συγκεκριμενης γιατι δεν εχουν κανενα ενδειαφερον δημοσιογραφικο αναγκαστηκα να σπαταλησω χρονο γιατι θεωρησα οτι με προσβαλει αφ ενος και να αναδειξω την σκοπιμοτητα της αφ ετερου».

Επειδη ειδα σημερα μια αναλυση της βραβευμενης των γεγονοτων που θεωρησε οτι αναρτησεις μου προσβαλουν την καταγγελουσα…

Posted by ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ on Thursday, April 20, 2023

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Χρήστου Νικόπουλου για την Ελένη Χρονοπούλου και τα σχόλια που ακολούθησαν: