Το παρασκήνιο της φωτογραφίας που έβγαλε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στην Κω αποκαλύπτει ο νεαρός Αντώνης που τον περίμενε κρατώντας ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε «Πρόεδρε θέλω selfie».

Ο 21χρονος μίλησε την Παρασκευή (3/6) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και εξήγησε πώς αποφάσισε να σταματήσει την αυτοκινητοπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βγάλει μαζί του selfie.

«Γνωρίζαμε ότι θα περάσει, σχόλαγα εκείνη την στιγμή και ήθελα να ζητήσω μια selfie, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και τον σέβομαι» τόνισε.

«Βγήκε από το αμάξι, μου έδωσε το χέρι του»

«Είχαμε την ιδέα με τους συναδέλφους μου στην αποθήκη, το έγραψαν τα παιδιά το χαρτόνι και βγήκα έξω. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα σταματούσαν καν, αλλά σταμάτησαν και μου έκαναν νόημα να πάω κοντά» επεσήμανε ο Αντώνης λέγοντας ακόμη πως «δεν τον περίμενα να σταματήσει. Βγήκε από το αμάξι, μου έδωσε το χέρι του, μετά μόλις μας έβγαλαν φωτογραφίες μου είπε ”η selfie;”».

Ο 21χρονος ρωτήθηκε για τη λεζάντα του πρωθυπουργού στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μαζί του στην οποία έγραφε «ικανοποιώ όλα τα αιτήματα» και απάντησε στο εάν ζήτησε ο ίδιος κάτι λέγοντας «εγώ δεν του ζήτησα κάτι άλλο, αλλά αφού ικανοποιεί όλα τα αιτήματα, θα ήθελα πολύ να έρθουν γιατροί στην Κω που τους έχουμε ανάγκη εδώ».

Επίσης είπε χωρίς να αποκαλύψει ονόματα πως έχει φωτογραφίες και με άλλους διάσημους.