Η αποκαλυπτική ενδυματολογική επιλογή της νέας βουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη, κατά την ορκωμοσία της στη Βουλή, όταν το εντυπωσιακό ντεκολτέ θάμπωσε τους πάντες, έγινε αντικείμενο επικρίσεων και αρνητικών σχολίων.

Ίσως όμως δεν γνωρίζουν μια κρίσιμη λεπτομέρεια: ότι η κ. Σταυρινούδη είναι μια εργαζόμενη γυναίκα, η οποία πάει στη Βουλή με τα ρούχα της δουλειάς, καθώς είναι πιθανό να μην διαθέτει άπλετο χρόνο κάθε μέρα γα να προσαρμόζεται και να υπακούει στους συντηρητικούς κανόνες του Κοινοβουλίου για το ντύσιμο των εκπροσώπων του έθνους, γράφει σήμερα το «Πρώτο Θέμα».

Όταν δεν είναι στη Βουλή για τις συνεδριάσεις και τις υποχρεώσεις της ως βουλευτής, η κ. Σταυρινούδη εργάζεται στο κατάστημα καλλυντικών «Mastic Spa», που εμφανίζεται να διαθέτει η κόρη της –μαζί με την ανιψιά της- στο ξενοδοχείο Hilton. Ανεξαρτήτως του ιδιοκτησιακού, η κ. Σταυρινούδη είναι η ψυχή και η καρδιά του καταστήματος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κ. Σταυρινούδη δείχνει να διαθέτει την εμπειρία της αγοράς, την καπατσοσύνη που απαιτεί το εμπόριο, αλλά και την ικανότητα να φέρνει βόλτα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κυρίως δείχνει ικανή να συνδυάζει τις δύο τωρινές της ασχολίες: και να μεταφέρει στη Βουλή τη σπιρτάδα μιας πολυσχιδούς και ξύπνιας γυναίκας, αλλά και –γιατί όχι;- να προωθεί τη δουλειά της μέσω της ξαφνικής δημοσιότητας και της αναγνωρισιμότητας που απέκτησε.