Στη Ρόδο προσγειώθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα νησιά προκειμένου να διαπιστώσει πόσα έτοιμα είναι να διαχεριστούν νέα κρούσματα του κορονοϊού.

Στο αεροδρόμιο υποδέχτηκε τον υπουργό ο 8χρονος Μιχάλης Καντής μαζί με την οικογένειά του και το στιγμιότυπο ανέβασε στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

«Η πιο όμορφη υποδοχή στο αεροδρόμιο της Ρόδου από τον μικρό Μιχάλη» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ποιος είναι ο Μιχάλης που είχε συγκινήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο 8χρονος Μιχάλης Καντής, ο οποίος πάσχει από σπαστική τετραπληγία, είναι ο μικρότερος φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός μάλιστα τον είχε ευχαριστήσει τον Ιούλιο του 2019 μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που είχε λάβει η κυβέρνηση.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα ποστ στο Instagram είχε ευχαριστήσει τον Μιχάλη, που μαζί με την οικογένειά του είχε ταξιδέψει από τη Ρόδο για να παρακολουθήσει από τα θεωρεία στην Βουλή, την διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

«Περισσότερο από όλους στη Βουλή, με συγκίνησε ο μικρός Μιχάλης που ταξίδεψε από τη Ρόδο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ήταν εδώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η γνωριμία του μικρού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε το 2018 όταν είχε επισκεφτεί τη Ρόδο. Από τότε συναντήθηκαν πολλές φορές και ανέπτυξαν μια στενή φιλία!

«Ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε με τίποτα να δημοσιοποιηθεί τίποτα από όλα αυτά. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη η δημοσιοποίηση της γνωριμίας μας. Οι επικριτές της υπόθεσης ας σηκώσουν ένα παιδί από αναπηρικό αμαξίδιο και ας το εκμεταλλευτούν όσο θέλουν» είχε δηλώσει το 2019 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του Μιχάλη, Γιώργος Καντής.

«Ο Μιχάλης είναι ένας άγγελος, είναι δώρο θεού. Με πίστη και προσευχή έρχονται και καλοί άνθρωποι στο δρόμο σου» είχε πει η μητέρα του.