Δριμεία επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε μερίδα στελεχών του (όχι βουλευτών) που δηλώνουν ότι «θα λογαριαστούμε μετά» εννοώντας πως όταν περάσει όλη αυτή η περιπέτεια με τον κορονοϊό θα ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη.

Λαμβάνοντας το λόγο στη Βουλή και στρεφόμενη προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Αντί να καθίσουν ήσυχοι να περάσει η μπόρα, προσπαθούν να διχάσουν το λαό και έχουν μπει όλοι σε μια διαδικασία απειλών. Τι είναι αυτό το “μετά θα λογαριαστούμε”; Ποιον απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του; Μήπως αυτό είναι το καινούργιο “ή εμείς ή αυτοί” ή το καινούργιο “ή θα μας τελειώσουν ή θα τους τελειώσουμε;”».

Και συνέχισε: «Η χώρα κινδυνεύει και κάποιοι παίζουν στο Twitter. Ο ένας διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για capital controls, ο άλλος απειλεί με χυδαιότητες παριστάνοντας τον Καραϊσκάκη. Και δεν είναι τυχαίοι, είναι στελέχη σας, είναι εδώ μέσα στη Βουλή (σ.σ. εννοεί πρόσωπο που απασχολείται στα γραφεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο). Αυτός ο κύριος δικαιολογείται τώρα ότι πήρε… δάνειο από τον Καραϊσκάκη. Σε ποιους τα είχε πει αυτά ο Καραϊσκάκης; Στους Έλληνες ή στους Τούρκους και στον Μαχμούτ Πασά; Ας όψεται ο κύριος αυτός που δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του, διαφορετικά υπάρχει παράδειγμα αθυροστομίας για να του απαντήσουμε. Τέτοιο θράσος και τέτοιο μίσος και τζάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς», είπε η κυρία Βούλτεψη.