Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, πήρε θέση στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Ν.Δ. και του πρώην πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου του κόμματος, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «τραχύ» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κατά του Α. Σαμαρά, ενώ χαρακτήρισε «αναιδή» τον αρχηγό της ΝΔ αναφερόμενος στην ανακοίνωση-απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα λεχθέντα από τον πρώην πρωθυπουργό.

«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν τραχύς… Ο κύριος Σαμαράς ήταν αναιδής… Μέχρι πότε αλήθεια η παράταξη θα πληρώνει το “γινάτι” των δύο πλευρών;», αναρωτιέται ο κ. Καρατζαφέρης και υποστηρίζει πως εάν ήταν αυτός στη θέση του Προέδρου της Ν.Δ. μετά τις δηλώσεις Μητσοτάκη θα καλούσε το πρωί, τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στην Ρηγίλλης.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε επίσης και στα σενάρια περί πιθανής παράτασης στην εξόφληση του χρέους της χώρας και τάχθηκε υπέρ αυτού του ενδεχομένου, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας πρέπει να επιδιώξει κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στα Νοσοκομεία με τους προμηθευτές Υγείας, τους κάλεσε τους προμηθευτές να καταλάβουν ότι εμπορεύονται ένα ευαίσθητο προϊόν και ως εκ τούτου η εν γένει συμπεριφορά τους πρέπει να έχει τις ιδιότητες του προϊόντος τους.

«Και ευαισθησία να δείξουν και να φροντίσουν για την ίαση του συστήματος», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.