Άγρια κόντρα επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA όταν η Σταυρούλα Ξουλίδου των ΑΝΕΛ άρχισε να αναπτύσσει τις απόψεις της για τη Χρυσή Αυγή, για τους ψηφοφόρους και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή επιτέθηκε και στον Μάκη Βορίδη, θυμίζοντάς του το παρελθόν του στην ΕΠΕΝ. Φυσικά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της απάντησε άμεσα και της είπε μάλιστα ότι μπορεί να πάρει και μετεγγραφή στη Χρυσή Αυγή.

Ακολουθεί το φραστικό επεισόδιο

Ξουλίδου: Η οργάνωση, ο σύνδεσμος, όπως λέγεται η Χρυσή Αυγή μπορεί να έχει μέσα και εγκληματικά στοιχεία. Αυτό δεν το γνωρίζω. Οι ψηφοφόροι όμως της Χρυσής Αυγής δεν είναι ναζιστές. Δεν είναι φασίστες. Είναι αγανακτισμένοι άνθρωποι που οδηγήθηκαν από τους ηθικούς αυτουργούς που σήμερα μας κυβερνούν στο να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Βορίδης: Το καταλάβαμε, το καταλάβαμε.

Ξουλίδου: Μη μας κάνουν όλοι τις αθώες περιστερές.

Βορίδης: Απέκτησε συνήγορο η Χρυσή Αυγή

Ξουλίδου: Όχι, κ. Βορίδη. Καλύτερο συνήγορο από σας δεν θα μπορούσε να βρει η Χρυσή Αυγή. Εσείς ήσασταν στην ΕΠΕΝ. Εσείς βγαίνατε με τα τσεκούρια, υπάρχουν φωτογραφίες. Ξέρουμε πολύ καλά το πολιτικό ποιόν σας.

Βορίδης: Εγώ όμως κ. Ξουλίδου, αυτά στα οποία αναφέρεστε συνέβησαν πριν από τριάντα χρόνια. Εμένα, η θέση μου σήμερα, είναι καθαρή. Και η θέση μου είναι ότι η Χρυσή Αυγή διώχθηκε και ορθώς ως εγκληματική οργάνωση. Εσείς την υπερασπίζεστε. Άσε τι έκανα εγώ πριν από τριάντα χρόνια.

Ξουλίδου: Κ. Βορίδη μη μου βάζετε λόγια που δεν έχω πει

Βορίδης: Την υπερασπιστήκατε αρνούμενοι το χαρακτήρα της. χαρακτηρίζοντας ως ήσσονος σημασίας το θέμα. Χαρακτηρίζοντας επομένως τις πράξεις που διώκονται ως ήσσονος σημασίας. Άρα λοιπόν έχετε πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση. Να’ στε καλά, καταλάβαμε.

Ξουλίδου: Καταλάβαμε πολύ καλά κι εσείς τι παιχνίδι παίζετε. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είπα ότι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να αποφανθεί και όχι το πολιτικό σύστημα.

(…)

Βορίδης: Μπορείτε και να μεταγραφείτε στη Χρυσή Αυγή κατευθείαν γιατί τους περισσεύουν τώρα και κάτι ψιλά.

Ξουλίδου: Ευχαριστώ πολύ κ. Βορίδη. Θα λάβω σοβαρά υπόψη μου την παρατήρησή σας. Αφού φύγατε εσείς, καιρός είναι να πάνε κάποιοι άλλοι.