«Όταν ο Ν. Κακλαμάνης γίνει πρωθυπουργός θα βάζει και θα βγάζει υπουργούς», ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Καλαντζής με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καλαντζής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA είπε ότι «Ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε μία άποψη ότι είναι κουρασμένοι οι βουλευτές. Μπορώ να πω με την τεράστια εμπειρία που έχω ότι στη Βουλή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώνεται. Ο βουλευτής μεταφέρει αυτά που βλέπει στον κόσμο, πέρα από την προσωπική του άποψη. Κι εγώ προήδρευα λόγω των συνθηκών για έξι και επτά ώρες. “Αν δεν μπορείς κ. Καλαντζή, πας να ξεκουραστείς μόνος σου. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι εκεί που κάθεσαι”. Αν ο Στουρνάρας απευθυνόταν προς τους βουλευτές περί κόπωσης, ήταν λάθος. Αν απευθυνόταν έξω, μπράβο του», συμπλήρωσε.

Και αναφέρθηκε σε βουλευτές που αντιδρούν λέγοντας ότι: «δεν είναι δυνατόν τώρα βουλευτές οι οποίοι έχουν ψηφίσει πρώτο, έχουν ψηφίσει δεύτερο μνημόνιο, έχουν στηρίξει να βγαίνουν τώρα και να λένε δεν περνάει άλλο μέτρο. Πρώτα να πουν συγνώμη».

Είπε ότι η Ελλάδα έδωσε αυτά που δεν έδωσε άλλο κράτος. Και μίλησε για την πρώτη κατοικία αναφέροντας ότι: «Δεν μπορούμε να πούμε ναι στους πλειστηριασμούς εκτός αν αφορούν σε βίλες».