Εκτενές ρεπορτάζ για την άνοδο και τη δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα κάνει τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας, φιλοξενώντας και δηλώσεις του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, που προτρέπει τους Έλληνες «αντί να αυτοκτονούν, να σκοτώνουν τραπεζίτες».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιώταρος ανέφερε: «Αντί να αυτοκτονούν οι Έλληνες θα έπρεπε να σκοτώνουν αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους». «Ποιους θα έπρεπε να σκοτώνουν;» ρωτά ο δημοσιογράφος του SBS. «Τους τραπεζίτες φυσικά», απαντά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο δημοσιογράφος του SBS παρατήρησε τα ρόπαλα του μπέιζμπολ στο κατάστημα του κ. Παναγιώταρου. Στην ερώτηση «Γιατί έχετε τόσα ρόπαλα του μπέιζμπολ;» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απαντά: «Γιατί εδώ στην Ελλάδα μας αρέσει πολύ το μπέιζμπολ».

Η Χρυσή Αυγή, πάντως, σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για σκόπιμη παραχάραξη των δηλώσεων του κ. Παναγιώταρου. «Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή μας Ηλία Παναγιώταρου αφορούσε τον πολιτικό θάνατο του διεφθαρμένου συστήματος της μεταπολίτευσης και τη δυνατότητα που έχει ο Έλληνας πολίτης να τιμωρήσει με την ψήφο του, τους υπαίτιους της δυστυχίας μας».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA: