Στην αίθουσα της Ολομέλειας μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση που σημειώθηκε νωρίτερα στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, ανάμεσα στους Αδ. Γεωργιάδη και Ηλ. Κασιδιάρη.

Αυτή τη φορά, το λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος με αφορμή τις καταγγελίες Κασιδιάρη για πέπλο προστασίας του Ευ. Βενιζέλου αλλά και τα όσα αποδίδονται στην Χρυσή Αυγή για κόμμα φασιστική νοοτροπίας, απευθύνθηκε κυρως προς τον παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη, σχολιάζοντας ότι «η Δημοκρατία -ή ότι είναι αυτό που έχουμε- δεν πρέπει να φοβάται. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να φοβάται».

Στρεφόμενος προς τον κ. Γεωργιάδη μάλιστα στηλίτευσε την πολιτική του μεταγραφή από τον ΛΑ.Ο.Σ. στην ΝΔ. «Σε αυτή τη Βουλή, 68 βουλευτές έχουν αλλάξει κόμμα» απάντησε παίρνοντας το λόγο επί προσωπικού ο κ. Γεωργιάδης διερωτώμενος για τους λόγους που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εστιάζεται σε εκείνον.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σηκώσει και το γάντι αναφορικά με το όσα είχαν προηγηθεί στην Προανακριτική, σημειώνοντας ότι ούτε τα μέλη της Προανακριτικής, ούτε και ο ίδιος προστάτευσε τον κ. Βενιζέλο, αλλά το ίδιο το κοινοβούλιο «από τη συμπεριφορά και τις εκφράσεις του βουλευτή σας, του κ. Κασιδιάρη» καταλήγοντας ότι πρόκειται για «εκφράσεις, που όχι σε Βουλή δεν ταιριάζουν, ούτε σε χαμαιτυπείο».