Με δεικτικό τρόπο απέρριψε μέσα από τον «Α989» ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, τις καταγγελίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι εκείνος έδωσε τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ στον Κώστα Βαξεβάνη.

«Σε λίγο θα μας κατηγορήσει ο Βενιζέλος ότι δώσαμε και τα αμυντικά σχέδια της χώρας που όπως απροκάλυπτα δήλωσε στη Βουλή, τα έχει πάρει στο σπίτι του. Αυτές τις τακτικές ο Βενιζέλος να τις κρατήσει για τους ομοίους του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τις επόμενες τι έχει γίνει με τα αμυντικά σχέδια», είπε ο Νίκος Παπάς.

Πρόσθεσε ότι «δυστυχώς την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης ουρά της οποίας γίνεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, την έχει αναλάβει μία ακροδεξιά κλίκα».

Ο κος Παππάς σημείωσε ότι «ο Βενιζέλος είναι συνώνυμο του σκανδάλου και θα πρέπει ο πρωθυπουργός να γνωρίζει ότι θα λουστεί την επιλογή του να τον καλύψει. Ο Πρωθυπουργός διάλεξε να κουβαλήσει στους ώμους του τον Βενιζέλο,θα πληρώσει βαρύ πολιτικό τίμημα», ενώ υποστήριξε ότι «ακόμα και αν πιαστούν να κλέβουν θα μείνουν με νύχια και με δόντια στην εξουσία».

«Οι πάντες έχουν αντιληφθεί στην πολιτική σκηνή πως η αριστερά δεν φοβάται τέτοιου είδους τακτικές(Βενιζέλου)», πρόσθεσε ο κος Παππάς και κατέληξε λέγοντας πως «με τη δημοσίευση για τη λίστα στο περιοδικό του Βαξεβάνη έμαθα για το usb».