Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, Κωστής Αϊβαλιώτης σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για τη Siemens είπε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως στην εξεταστική για τη SIEMENS αφήνουμε τα “σπουργίτια” και οδεύουμε προς τα “κοράκια”. Ελπίζουμε να μην ισχύει το ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”».

Για τα περί νέου «Υπερυπουργού» δήλωσε ότι μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση οικουμενικής αντίληψης και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου «ματαιοπονεί» όταν απλώς αλλάζει ρόλους στα ίδια πρόσωπα. «Δεν είναι πολιτική, σήμερα ισχυρός ο Πάγκαλος, αύριο ο Ραγκούσης και μεθαύριο κάποιος άλλος» τόνισε.
Για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ ο κ. Αϊβαλιώτης είπε ότι όσο επεκτείνεται, τόσο βαθαίνει η κρίση ενώ σχολίασε ότι η ακρισία του οικονομικού επιτελείου «καθίσταται πλέον εξόχως επικίνδυνη».

Σχετικά με τα κενά που παρατηρούνται στα σχολεία επεσήμανε ότι το υπουργείο Παιδείας δυσκολεύει τη ζωή των ελληνικών οικογενειών και τόνισε με νόημα ότι «γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν και οι λίστες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη νέα ληστεία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλόννησο λέγοντας ότι: «Κάθε μέρα ο Έλληνας πολίτης βρίσκει λόγους να νιώθει πιο ανασφαλής. Όλη η Ελλάδα παρουσιάζει εικόνα ανοχύρωτης περιοχής».