Δριμεία επίθεση στους δανειστές μας και κυρίως στη Γερμανία εξαπέλυσε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Real FM.

Η κ. Παπανδρέου άφησε αιχμές για τη στάση των ευρωπαίων εταίρων μας και κυρίως του Βερολίνου λέγοντας πως η Γερμανία από την κρίση έχει ήδη κερδίσει ήδη 45 δισ. ευρώ λόγω των χαμηλών επιτοκίων και των εξαγωγών και συμπλήρωσε ότι «μία Ευρώπη που κερδοσκοπεί σε βάρος μελών της δεν έχει μέλλον.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα κομμάτια του. Θα περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα. Με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά».

Παράληλλα επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τελειώνει γρήγορα με τα εσωκομματικά του. «Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα να υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα. Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήταν καλό να είχαμε και παραπάνω από μια υποψηφιότητες αλλά τώρα θα οδηγήσει σε όξυνση των σχέσεων. Αλλά και αυτό αν υπάρχει θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».