«Αν αυτή η κυβέρνηση αποτύχει, η χώρα μας θα αρχίσει την πτώση προς το κενό. Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια, ακόμα και προβληματισμούς να έχουμε, να τους αφήνουμε να εμφιλοχωρούν στην καθημερινότητά μας, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος στον «Αθήνα 9,84».

Όπως είπε «πρέπει να αντιληφθούμε ότι πράγματι όλα, μα όλα, ανήκουν στο παρελθόν, όσον αφορά στην πολυτέλεια των προβληματισμών, των συζητήσεων, των αναβολών, των ματαιώσεων, των ακυρώσεων, των διαπραγματεύσεων… Να εκπέμψουμε ένα μήνυμα σταθερότητας, όσον αφορά στην απόφασή μας να μείνουμε στο ευρώ, να το παλέψουμε για να μείνουμε και να ανήκουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και από εκεί και έπειτα, όλα θα κριθούν πολύ σύντομα στις εκλογές».

Ερωτηθείς αν θα είναι στη νέα κυβέρνηση, απάντησε «δε νομίζω, δεν με αφορά κιόλας και δεν ξέρω και αν στη διαπραγμάτευση μπαίνει ζήτημα συμμετοχής πολιτικών προσώπων…».

Ερωτηθείς να διευκρινίσει αν θα εκπροσωπηθεί η Νέα Δημοκρατία με πολιτικά της στελέχη σε αυτή την κυβέρνηση, απάντησε ότι «δεν το ξέρω. Δεν έχω επιφορτιστεί εγώ με την διαπραγμάτευση, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι το οποίο δεν με αφορά. Εμένα με ενδιαφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει αυτή την προσπάθεια…».