Για ενημέρωση με εμπάθεια κατηγορεί μερίδα του Τύπου το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, ευχαριστώντας παράλληλα όσους δημοσιογράφους δεν φιμώνουν τις απόψεις του.

Με μια επιστολή που αφήνει μπηχτές με πολλούς παραλήπτες το Άρμα Πολιτών ελπίζει η «χώρα να σηκωθεί ξανά και να πάρει τη θέση που της ανήκει».

Ακολουθεί η επιστολή:

«Η δικαιοσύνη , έρα από τα θεσμικά όργανα και τους νόμους, πηγάζει και από τη δημοσίευση. Την ειλικρινή, χωρίς εμπάθεια και σκοπιμότητες ενημέρωση.

Ευτυχώς για την Ελλάδα οι ανεξάρτητες φωνές στον Τύπο και ειδικά στη διαδικτυακή ενημέρωση – blogs και sites – καλύπτουν αυτή τη μαύρη τρύπα στην ενημέρωση, που σκοπίμως έχει δημιουργηθεί από τους έξωθεν και έσωθεν δυνάστες μας.

Εμείς, όλοι που συμμετέχουμε στο «Πανελλήνια Άρμα Πολιτών,», δεν έχουμε να πούμε παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συμπολίτες μας και στους δημοσιογράφους, που προς πείσμα των καιρών, παλεύουν για την Ελευθεροτυπία και την ενημέρωση χωρίς “παρωπίδες” και “κουκούλες”.

Είμαστε δίπλα, σε κάθε Έλληνα που υποφέρει και θα πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων μαζί με τους υπόλοιπους δημοκρατικούς συμπολίτες μας, ώστε αυτή η χώρα να σηκωθεί ξανά και να πάρει τη θέση που της ανήκει».