Επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά την άγρια κόντρα του πρώτου με τον πρωθυπουργό για τις offshore και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Ο κ. Θεοδωράκης μιλά για συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου: ποιοι υποστήριζαν τότε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ; Όταν δίναμε μάχη για την υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Θεοδωράκης ήταν ορντινάτσα του κ. Παπαντωνίου», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως στη σημερινή στη Βουλή, ένας τίτλος μπορεί να μπει: «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του».

«Είναι πρώτη φορά που καταλογίζονται χρήματα σε εταιρείες που έβλαψαν το ελληνικό δημόσιο για τα εξοπλιστικά», σημείωσε επίσης, ενώ επιτέθηκε και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να ζητά η ΝΔ να έχει ηθικό πλεονέκτημα να υποστηρίζει τον Παπασταύρου».

«Ο λαός ξέρει ποιοι έχουν την ταμπέλα της SIEMENS, αντί να παίζουν με την εθνική Ελλάδος», είπε ο Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «είναι υποχρέωση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να ξανανοίξουν οι υποθέσεις και να καταλογιστούν, όχι μόνο οι ποινικές, αλλά και οι αστικές και οι πολιτικές ευθύνες». Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση έστειλε 18 υποθέσεις αγοράς εξοπλιστικών συστημάτων στον εισαγγελέα.

«Αν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια για τον πολιτικό κόσμο, ας καταργήσουμε αναδρομικά τη βουλευτική ασυλία. Γίνεται με 200 ψήφους. Ας το συμφωνήσουμε», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος και πάλι στη ΝΔ, σημείωσε: «Αυτοί που επιμένουν να υποστηρίζουν τις offshore, ας μην αποχωρούν από την αίθουσα. Ας παραμείνουν εδώ και ας κριθούν από τον λαό στις εκλογές του 2019».