«Δεν είμαστε εκείνοι που χαράζουμε την πολιτική, θα περιμένουμε κι εμείς να δούμε, ποια θα είναι η αντίδραση των δανειστών στην πρόταση για το Ασφαλιστικό, που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον Focus FM, στράφηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τη στάση που κρατούν στο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διαπιστώνω πως η πλευρά της αντιπολίτευσης και κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, διατυπώνουν άναρθρες κραυγές, ενώ δεν έχουμε ακούσει την δική τους πρόταση».

«Δεδομένο είναι», σημείωσε, «πως έχουμε ένα διαλυμένο Ασφαλιστικό και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε, ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους», συμπληρώνοντας πως «αν δεν γίνουν παρεμβάσεις, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα».

Σχετικά με τις συζητήσεις αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί από τον Βασίλη Λεβέντη τις τελευταίες ημέρες περί οικουμενικής, η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί πολιτικά η συζήτηση που γίνεται με τον κ. Λεβέντη, κάθε μέρα που ξυπνάει, έχει ένα καινούριο σενάριο και το κακό είναι πως ότι λέει το πιστεύει και ο ίδιος. Η χώρα έχει κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί να γίνει και είναι υπέρ της χώρας και των πολιτών εμείς θα είμαστε σύμφωνοι».