Προβλήματα αντιμετωπίζει το ηλεκτρονικό σύστημα για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να φτάνει στα εκλογικά κέντρα αλλά να μην μπορεί να ψηφίζει. Στο πρόβλημα αναφέρθηκε μέσω twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ για όλα και Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;».

Ο ίδιος κάλεσε επίσης τον κόσμο να μην ξεκινήσει να πηγαίνει για να ψηφίσει ακόμη. «Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση».

«Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης», ανάρτησε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ Κηφισιάς, Διονύσης Γεωργιόπουλος, ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο της ΝΔ. «Εμείς είμαστε σε όλα έτοιμοι, υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα που μπορεί να εξασφαλίσει το αδιάβλητο, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε να λειτουργήσει», τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος.