Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα έχει σήμερα στις 11 συνάντηση στα γραφεία του Συνασπισμού με τον Πρέσβη της Ρωσίας Βλαντιμίρ Τσικβισβίλι.

Στις 11:00 συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη για την Οικονομία

Στις 12:00 δίνεται συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα της επίσκεψης της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την
Οικονομική, Χρηματοπιστωτική και Κοινωνική Κρίση στην Αθήνα. Νωρίτερα, οι ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππο Πετσάλνικο και θα συμμετάσχουν σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων , Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Στις 12:00 διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη διοργάνωση της ATHENS FASHION
WEEK από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου
Αθηναίων,. Θα πάρουν μέρος ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Διευθυντής της
Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Αντώνης Κιούκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Τεχνόπολις» Κώστας Μπιτζάνης, ο Αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής
Καλών Τεχνών Πάνος Χαραλάμπους, η Πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού
Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μιά-Ευχή Ελλάδος) Γκαμπριέλλα Πετζετάκι, καθώς και εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Στις 13:00 συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το νομοσχέδιο «Τροποποίηση του ν. 3126/2003 για την ποινική ευθύνη των Υπουργών».

Στις 14:30 ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλά σε ημερίδα με θέμα «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής: Δημοσιονομική Εξυγίανση και Ανάπτυξη»

Στις 15:00 το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, θα συνεδριάσει στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στις 18:00 ο πρωθυπουργός ενημερώνει την ολομέλεια της βουλής για τη Λιβύη

Στις 18:00 συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στις 20:00 η διοικητική επιτροπή του Μουσείου Μπενάκη, οργανώνει τα εγκαίνια της έκθεσης «Ο Σπύρος Βασιλείου και το θέατρο». Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

Την ίδια ώρα διοργανώνεται στο Εθνικό Θέατρο μία ξεχωριστή τελετή για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την καλύτερη θεατρική ερμηνεία της περασμένης θεατρικής περιόδου. Η είσοδος θα είναι ελέυθερη για το κοινό.