«Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου θα με στηρίξει», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, για τον πατέρα του Αργύρη που έχει δηλώσει πρόσφατα πως ψηφίζει «60 χρόνια Νέα Δημοκρατία».

«Μακάρι να ασπαστεί τις ιδέες μας», ανέφερε για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο γιος του Νάσος μιλώντας στο Action24, ενώ αποκάλυψε ταυτόχρονα πως «γνωρίζω ότι έχει απογοητευτεί από αυτό που ψήφιζε».

Όσο για το αν ο ίδιος ήταν πάντα αριστερός, σημείωσε: «Να μην σας κρύψω ότι στο παρελθόν έχω ψηφίσει διάφορα κόμματα με γνώμονα τι θα είναι καλό για τη χώρα. Δεν έχω πολιτικό χρωματισμό. Πιστεύω ότι ο ανθρωπισμός είναι περισσότερο συνδεδεμένος με την Αριστερά».

Τόνισε πως καθοριστικός παράγοντας για να δηλώσει υποψηφιότητα για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, υπήρξε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν ερχόταν ο Στέφανος στο κόμμα, δεν θα πήγαινα εγώ. Εγώ ταυτίστηκα. Ήρθε ένας άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου, που είχε φύγει στις ΗΠΑ, είχε κι αυτός προβλήματα με τα περιουσιακά του. Είχε ένα όραμα, μια αμεσότητα που με έπιασε. Νομίζω ότι μπορεί πράγματι αυτή τη χώρα να την κάνει να λειτουργεί καλά για τους πολλούς».

Παράλληλα ερωτώμενος για την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «εγώ μπαίνω σε ένα κόμμα που αλλάζει ρότα και έχει φρέσκια δυναμική για να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Έχω ψηφίσει διαφορετικά κόμματα. Εγώ, όμως, αφοσιώνομαι από εδώ και πέρα στη νέα ομάδα που κάνει άνοιγμα στα νέα πρόσωπα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία επαφή με κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν δήλωσε υποψηφιότητα στην πλατφόρμα και πως τηλεφώνησε ο ίδιος στην Κουμουνδούρου, όταν η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε. «Εγώ δεν γνώριζα κανέναν από το κόμμα. Κανένας δεν με έφερε σε επαφή. Μπήκα στην πλατφόρμα, μου άρεσε πάρα πολύ γιατί ήταν μια αξιοκρατική διαδικασία που καθένας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη μπορούσε να στείλει το βιογραφικό του και, μόλις εγκρίθηκε η αίτησή μου, πήρα μόνος μου τηλέφωνο στα γραφεία του κόμματος και τους είπα “Να έρθω να γνωριστούμε και από κοντά;”»