Το περιστατικό της χειροδικίας υποψήφιας της Νίκης κατά βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε η υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και την εκπομπή «Live News» σημείωσε: «Είναι προφανές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με λογική. Ξεπερνάει τα όρια της λογικής και της θρησκείας. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν μεμονωμένα γεγονότα, δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια, γιατί τελικά γίνεται και το χατίρι αυτών των ανθρώπων, που αναζητούν με λάθος τρόπους την ψήφο των πολιτών.

Δεν καταλαβαίνω με χαστούκια και σφαλιάρες πώς μπορεί να κερδηθεί η ψήφος. Τι καταφέρνουν μόνο; Να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες ποιοι πραγματικά είναι, τι πραγματικά πρεσβεύουν και σίγουρα τι δεν είναι από αυτό που δήλωσαν, για να πολιτευτούν και να υφαρπάξουν ψήφους. Και αυτό σίγουρα δεν είναι η θρησκεία μας. Είμαστε ορθόδοξοι Έλληνες, η θρησκεία μας είναι η θρησκεία της αγάπης, δεν χωράει πολιτική μέσα σ’ αυτούς τους χώρους. Άρα συνεχίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τους αφήνουμε να είναι μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων, η οποία, προφανώς, και δεν έχει χαράξει σωστό δρόμο. Αυτό, όμως, μένει να το δουν οι συμπολίτες μας και να το καταδικάσουν».