Το «θαύμα» στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη εξακολουθεί να προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να «καρφώνει» τον Γιώργο Τσίπρα.

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει — και πρέπει να πάει — με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρόυγκαλους» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του στο Χ.

Αν και στην ανάρτησή του, ο κ. Αντώναρος δεν κατονομάζει τον Γιώργο Τσίπρα, σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον Real Fm, είχε επαναλάβει, σχολιάζοντας τη δήλωση του τελευταίου, ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται νέους Κατρούγκαλους».

«Είναι προσωπική άποψη του Γιώργου Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να πάει με κοινή γραμμή και λόγο στις ευρωεκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της Ευρώπης αλλά και τις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ. Θα το πω ωμά και μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται νέους Κατρούγκαλους» είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Τσίπρας για το «θαύμα» στη βάπτιση του Στέφανου Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά του

«Σοκαριστική» χαρακτήρισε την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στα περί «θαύματος» στη βάπτισή του, ο ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας.

Τα «θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμα ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

«Το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας. Η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».