«Δεν πάω απαραίτητα για το αποτέλεσμα, δεν έχω να χασω κάτι», τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε πάρα πολύ σύντομα και το κίνητρο ήταν μεγάλο. Θεωρώ ότι η προσπάθεια αξίζει. Δεν πάω απαραίτητα για το αποτέλεσμα, γιατί δεν έχω να χάσω κάτι. Πολιτικός δεν είμαι. Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και θα εξακολουθήσω να είμαι. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να καταπιαστώ με συγκεκριμένα πράγματα, που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια τα κάνω με πολλή αγάπη, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και με κίνητρο τα εσωτερικά θέλω και τις ανάγκες μου. Είπα θα το δοκιμάσω και όπου πάει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να την ρωτάει τι λέει ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

«Ηταν μια οικογενειακή απόφαση. Μίλησα με πολλές κυρίες που είναι στην Ευρωβουλή και έχουν τα παιδιά τους σε διάφορες ηλικίες και μου είπαν ότι μια τέτοια απόφαση είναι καθαρά οικογενειακή. Χρειάζεται ένας υποστηρικτικός και φροντιστικός σύζυγος και νιώθω από τις τυχές γυναίκες που έχω έναν τέτοιο σύζυγο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Η πρόταση έγινε από τον πρωθυπουργό» είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι η πρόταση έγινε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις δηλώσεις για την ολοκλήρωση της εκπομπής «Mega Kαλημέρα». «Δεν θέλω να φαίνομαι ασυνεπής. Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, είχα κάνει κάποιες δηλώσεις και είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο. Και όντως έλεγα αλήθεια, γιατί μία προσεγγιστική που είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αφορούσε σε άλλη ατζέντα που δεν θα επέλεγα ποτέ και είχα πει όχι. Τώρα όμως που άλλαξαν τα δεδομένα, η ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα. Και ναι, έγινε μετά, 3-4 μέρες μετά και τα δεδομένα είναι αυτά τα καινούργια» σημείωσε η παρουσιάστρια.