Η ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη, έγινε σήμερα στη Θήβα και λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος έσβησε μια τούρτα για τα γενέθλιά του με τον αριθμό 35.

Ο 36χρονος πλέον κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε τοπική ταβέρνα όπου έσβησε την τούρτα, έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

«Ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι θα έρθει ο κ. Κασσελάκης από το γραφείο του στην Αθήνα. Μαζί του θα είναι και κάποιοι φαντάροι από τον θάλαμό του ως καλεσμένοι. Θα είναι γύρω στα 50 – 60 άτομα, δεν γνωρίζω ακριβώς τον αριθμό», είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Θήβα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τους κοντινούς του ανθρώπους σε γνωστό μπαρ στου Ψυρρή στις 21:00 το βράδυ.

Στο στρατόπεδο νωρίτερα σήμερα βρέθηκε τόσο ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη όσο και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την προβλεπόμενη 5ήμερη άδεια, μετά την οποία θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, για να λάβει το απολυτήριό του και να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις.