Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη έχει απόκτήσει με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα τα δίδυμα παιδιά τους, τον Μάκη και την Ελένη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 03/05/21 υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και καλούς φίλους. Η βουλευτής της ΝΔ γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2021, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενώ η γέννα έγινε ανήμερα των γενεθλίων του μουσικοσυνθέτη, συζύγου της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, συνάντησε δυσκολίες κατά τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μίλησε ανοιχτά για αυτές στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

«Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το δημογραφικό ως πολιτικός, που αναμφισβήτητα είναι το μείζον πρόβλημα στη χώρα μας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το ότι οι γυναίκες πλέον έχουμε πολλαπλούς ρόλους στους οποίους πρέπει να ανταποκριθούμε. Γι’ αυτό αφενός αφήνουμε για πιο μετά τη μητρότητα, άρα πολλές φορές δεν είναι τόσο εύκολο, αφετέρου το να τα συνδυάσεις όλα δεν είναι πολύ απλό εάν δεν έχεις την υποστήριξη», ανέφερε αρχικά η υπουργός Τουρισμού.

«Όταν βρέθηκα και εγώ πλέον στη θέση αυτή, μιας γυναίκας που πλέον σε προχωρημένη ηλικία αποφασίζει ότι θέλει να κάνει οικογένεια. Εγώ το είχα ξεγράψει και προφανώς αυτό ξύπνησε όταν γνώρισα τον Μίνωα γιατί, για μένα τουλάχιστον, αυτό ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια», πρόσθεσε.

«Το έχω νιώσει ακριβώς έτσι. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ σε βαθμό που νομίζω πως ήταν από τις φορές που κατέρρευσα. Το λέω τώρα πολύ ανοιχτά, παρά το ότι έχω περάσει πολλά και θεωρούσα ότι μπορώ πάντα σε όλα να μη χάνω τον έλεγχο. Μπορώ να πω ότι εκεί ήταν από τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις που έχω νιώσει οπότε αισθάνθηκα μετά, όταν πλέον ήρθε, ότι ήθελα να μιλήσω για αυτό για να δώσω αυτό το μήνυμα και την ενθάρρυνση σε όποιες γυναίκες έχουν βάλει αυτό το θέμα πίσω θεωρώντας πως δεν μπορούν πλέον λόγω ηλικίας. Πραγματικά, αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια, όλη αυτή η δύσκολη διαδικασία, όταν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα», κατέληξε η κα Κεφαλογιάννη.