Ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε «Επιστρέφω».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό κάνει συχνά πυκνά αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς που διαθέτει στα κοινωνικα δίκτυα.

Να πούμε πάντως πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη γραφική χερσόνησο της Ερμιόνης, στην Αργολίδα. 

Όπως σας είχε ενημερώσει η στήλη Beast ήταν χαλαρός, εμφανώς αδυνατισμένος και φορώντας μαύρα ρούχα από πάνω μέχρι κάτω, που τον έκαναν να φαίνεται ακόμη πιο λεπτός, έκανε βόλτα στο λιμάνι, έπιανε την κουβέντα με όποιον έσπευδε να τον χαιρετήσει και απόλαυσε τον καφέ του στην περιοχή Μαντράκια, σε ένα από τα τραπέζια που έχουν θέα προς τη θάλασσα. Νωρίτερα είχε πάει για ψώνια στο κοντινό σούπερ μάρκετ της πόλης και έφυγε φορτωμένος με σακούλες. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το κόμμα του οποίου κατήλθε για τελευταία φορά σε εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015 (όπου συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ), κατεβαίνει συχνά στην περιοχή και συνήθως διαμένει σε πολυτελή βίλα του οικισμού Porto Hydra Village.