«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ», ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωση μετά την παραίτηση 37 στελεχών από το όργανο, ενημερώνοντας ότι «προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου».

Παράλληλα, όπως συμπληρώνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τις επόμενες ημέρες «πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών».

Σημειώνεται πως νωρίτερα και μετά τη λήξη της διαδικασίας του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, 37 άτομα παραιτήθηκαν από το όργανο και 32 αποχώρησαν από την οργάνωση και κατ’ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράφοντας κείμενο

Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ.

Σήμερα, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου.

Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε».