Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους το σήμα κατατεθέν της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, το έργο «Σκιών Καμώματα» του Ευγένιου Σπαθάρη, «Ο Γάμος του Μπάρμπα Γιώργου».

Ο αγαπημένος Καραγκιόζης, πρωταγωνιστής βέβαια σ’ αυτή την ιστορία μαζί με το αιώνιο πρόβλημά του, την πείνα του, παλεύει κόντρα στην αναδουλειά, την κοινωνική αδικία και την καταπίεση. Ελπίζοντας να ικανοποιήσει την πείνα του, δέχεται να βοηθήσει τον Χατζηαβάτη να βρει γαμπρό για την Ελενίτσα, την κόρη του κυρ Στάθη, ενός πλούσιου γεράκου. Και το προξενιό τούς οδηγεί στον Μπάρμπα Γιώργο και…

Σε σκηνοθετική επιμέλεια Γ. Μποστ και Τ. Βαμβακίδη, μουσική Γ. Ζουγανέλη, σκηνικά Ν. Κασαπάκη και φωτισμούς Γ. Φωτόπουλου καθώς και με ένα καστ παλαιότερων αλλά και νεότερων ταλαντούχων ηθοποιών, ο Καραγκιόζης Καραγκιοζόπουλος, υιός του πανιγράτσου, μοστράρει καλά το σύνθημα του Τσε στη στέγη της παράγκας του: Hasta la Victoria Siempre (αγώνας μέχρι το… τέλος).

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Τ. Βαμβακίδης ως Καραγκιόζης – ταγμένος στο ρόλο αυτό για 18 συναπτά έτη – ο Γ. Μποσταντζόγλου ως Μπάρμπα Γιώργος και ο Γ. Ζουμπαντής ως Κολλητήρι.

Το θέατρο σκιών αποκτά σάρκα και οστά από το «Ξυπόλυτο Τάγμα», που αποτελείται από 9 ηθοποιούς οι οποίοι ερμηνεύοντας 19 ρόλους επί σκηνής, ζωντανεύουν τις περιπέτειες του αξιαγάπητου Καραγκιόζη.

Από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο του νέου έτους