Φέτος, η Vespa δίνει και τη δυνατότητα στο κοινό της να κάνει τις αγορές του πιο άνετα, με ένα κλικ στο site Vespa Store.

Εκεί υπάρχει πλήρης σειρά επώνυμων ειδών με το σήμα Vespa: ρούχα, αξεσουάρ και ξεχωριστά gadgets. Μία συλλογή για τους λάτρεις της φίρμας σε είδη άμεσα συνδεδεμένα με την εικόνα του θρυλικού σκούτερ, σύμβολο του ιταλικού στυλ.

Πολλές και διαφορετικές πρωτότυπες ιδέες για δώρα φιλοξενούνται εκεί, όπως η κατασκευασμένη από δέρμα με χαραγμένο το λογότυπο Vespa τσάντα ταξιδιού ή το δερμάτινο μπουφάν made in Italy από μαλακό γνήσιο δέρμα και επένδυση.

Θήκη εγγράφων Vespa σε σχήμα φάκελου από οικολογικό δέρμα, βαλιτσάκι στα αυθεντικά χρώματα της μάρκας αλλά και νέο κράνος V-Carbon Jet. Με εσωτερικά αναδιπλούμενη φιμέ ζελατίνα, κέλυφος από συνθετικό υλικό, και εσωτερική επένδυση με στοιχεία γνήσιου δέρματος για «vintage» style.

Γυαλιά ηλίου Vespa, με ρετρό παραπομπές, αποθηκευτικό μέσο USB Vespa, στο σχήμα του λογότυπου της Vespa, με χωρητικότητα 2GB, σε τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε, και πράσινο αλλά και ρολόι – ξυπνητήρι, εμπνευσμένο από το μυθικό φανάρι της Vespa στο αυθεντικό σχήμα και χρώμα της, είναι μερικές ακόμη ιδέες.

Το Vespa Store προσφέρει πλήρη πρόσβαση από υπολογιστές, tablets και smartphones και εγγυάται την πλήρη ενοποίηση με τα κοινωνικά δίκτυα καθώς και κοινή χρήση όλου του περιεχομένου.