Βγήκαν τα μαχαίρια στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef κι όχι μόνο για μαγειρική αφού οι δύο μπριγάδες κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα απαιτητικό μενού σε έναν ιστορικό χώρο, τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Στο ριάλιτι καλεσμένος chef ήταν ο John Σκοτίδας όπου μαζί με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο ζήτησαν από τους παίκτες ένα fusion menu βασισμένο στην ισπανική, ιαπωνική και ελληνική κουζίνα.

Οι ομάδες άρχισαν να δουλεύουν για να ικανοποιήσουν τους κριτές και να κερδίσουν τη νίκη, ωστόσο δεν έλειψαν οι άσχημες αντιδράσεις με τον πρώην αρχηγό των μπορντό, Γιάννης να διαφωνεί έντονα με την τωρινή αρχηγό, Χριστίνα.

Ο Γιάννης έπειτα μόνος του μπροστά στην κάμερα μίλησε με άσχημα λόγια για την συμπαίκτρια του: «Κρατιέμαι, ρε bro! Δεν θέλω να βρίσω στον αέρα, κατάλαβες; Δηλαδή, αν ήμασταν μέσα στην κουζίνα, θα της έλεγα “άντε και γαμ@@@@”. Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε bro» ενώ ο ίδιος συνέχισε: «Ρε bro, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Οι προσβολές του Γιάννη ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο X με πολλούς χρήστες να υπερασπίζονται την Χριστίνα αποκαλώντας και μισογύνη.

Δείτε μερικά tweets: