«Πού είναι το παιδί σου Ιουλία;»… ο Στασινόπουλος προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει την αλήθεια από την Ιουλία, η οποία παραμένει αμίλητη μετά το φονικό του Γιωργίκη. Πίσω στο 1960, η Φιλιώ ανυπομονεί να μείνει έγκυος, ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να μάθει από τη Στεφανία πού έχουν στείλει τον Χρήστο για να πάει να τον δει.

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» αναμένονται καθηλωτικές.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha στις 22:40

Η ζωή στο αρχοντικό Προβιού συνεχίζεται ανέφελη, με τον Γιωργίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό και να συνεχίζει να δείχνει στην Ιουλία το καλύτερό του πρόσωπο. Η συμπεριφορά του κλονίζει τις πεποιθήσεις της, η γοητεία του την μπερδεύει, ο γάμος τους που πρέπει πάση θυσία να σταθεί, την οδηγούν, με τη βοήθεια και της πολύ πρακτικής σ’αυτά τα θέματα Στάσας, σε αναθεώρηση της συμπεριφοράς της απέναντί του.

Μια απροσδόκητη επίσκεψη στο αρχοντικό Προβιού, θα αναμοχλεύσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και θα κάνει την Στεφανία να υποψιάζεται πως η επιλογή του Γιωργίκη να στείλει τον Χρήστο σε ψυχιατρική κλινική, μόνο τυχαία και αθώα δεν ήταν. Η ανακάλυψη του μυστικού της Κυριακούλας, θα αναστατώσει για άλλη μια φορά την διευρυμένη πια οικογένεια Ραζίνη και θα συσπειρώσει κοντά της όλες τις γυναίκες που ανήκουν σ’αυτήν.

Εξαίρεση, δεν αποτελεί η Αλεξάνδρα, που αρχίζει να δέχεται το διακριτικό φλερτ του εργοδότη της και γοητευτικού νεαρού εκδότη της τοπικής εφημερίδας, Άλκη Μακρή.

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του επεισοδίου: