Για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας θα διαγωνιστούν απόψε οι δύο ομάδες του Survivor και θα είναι και αυτή που θα καθορίσει και το φύλο της μονομαχίας. Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας δεν καθόρισε το φύλο της μονομαχίας αφού Κόκκινοι και Μπλε είχαν διαφορετική άποψη.

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Θοδωρή Τουρκογεώργου θεωρήθηκε δίκαιη από τον ίδιο, άνοιξε όμως μία μεγάλη συζήτηση στη Μπλε καλύβα. Η Σταυρούλα και η Αναστασία θεωρούν πως κάποιοι Μπλε άντρες φοβούνται τη μονομαχία και πως δεν είναι σωστό να βγαίνουν συνέχεια υποψήφιες και να αγωνίζονται οι γυναίκες.

«Κάποιοι μπλε φοβούνται να βγουν υποψήφιοι… Ή δεν θέλουν να βγουν» θα ακουστεί να λέει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor ενώ στην καλύβα, η Αναστασία θα εκφράσει την άποψή της για τις αποχωρήσεις, και θα αφήσει να εννοηθεί πως οι γυναίκες της Μπλε ομάδας είναι στα… κάγκελα με το γεγονός ότι συνεχώς βγαίνουν στον τάκο.

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βγάλει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση. Μια όμως όχι μόνο θα αναγκαστεί αλλά θα καθορίσει και το φύλο της αποχώρησης της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα πάει ασφαλής στο Συμβούλιο του νησιού αναμένεται να είναι η Μπλε.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έστειλαν στον τάκο την Άιρα Adomaityte. Χθες, Δευτέρα οι παίκτες της Μπλε ομάδας έθεσαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκουγεώργο.

Στο αποψινό επεισόδιο, και μετά την ήττα τους, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα χρειαστεί να στείλουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στον τάκο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η παίκτρια η οποία αναμένεται να βρεθεί στον τάκο θα είναι η Δώρα Νικολί.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.