Ακόμη μία δυναμική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες στο Survivor με τους Μπλε να κερδίζουν το πρώτο τους έπαθλο επικοινωνίας και τους παίκτες να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης για να κερδίσουν λίγα λεπτά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάποιοι, μάλιστα, στο άκουσμα του επάθλου έβαλαν τα κλάματα, γιατί τους ανακοινώθηκε πως θα άκουγαν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων μετά από τόσο καιρό. Φυσικά οι νικητές απόλαυσαν και εδέσματα, φρέντο και φρουτοσαλάτα.

Ο στίβος μάχης περιλάμβανε για μία ακόμη φόρα δύσκολα εμπόδια, με τους παίκτες να δίνουν μεγάλο αγώνα για να προλάβουν να ρίξουν όλα τα τοτέμ για τον πολυπόθητο πόντο.

Η αναμέτρηση ήταν σε ισορροπία και οι δύο ομάδες βρέθηκαν πολύ κοντά η μία στην άλλη, με τους Κόκκινους να φτάνουν πρώτοι πιο κοντά στη νίκη όταν προηγήθηκαν 9-7 από την ομάδα των Μπλε και οι πιθανότητες έδειχναν υπέρ τους.

Όμως οι Μπλε δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι έτσι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή ισοφαρίζοντάς τους, και σε αγώνα flag race η Σταυρούλα έδωσε ρεσιτάλ και κατέκτησαν το έπαθλο της επικοινωνίας πανηγυρίζοντας έξαλλα.

Οι Μπλε εμφανώς συγκινημένοι στο δωμάτιο επικοινωνίας άκουσαν τις φωνές των αγαπημένων τους και σχολίαζαν ο ένας τον άλλον.

Έπειτα ακολούθησε η μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ 4 γυναικών, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Αναστασία Τσέρου (Μπλε), Άιρα Αντομαϊτίτε (Κόκκινοι) και Ευγενία Μπόρλα (Μπλε), με την τελευταία να αποχαιρετά το παιχνίδι και τους συμπαίκτες της έπειτα από έναν δυνατό αγώνα.