Το τρίτο Συμβούλιο μετά την ήττα της Μπλε Ομάδας του Survivor έφερε ως υποψήφια την Αναστασία εν μέσω συζητήσεων που αναστάτωσαν τα μέλη της επιβεβαιώνοντας τα spoilers τα οποία κυκλοφορούσαν. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η ένταση συνεχίζεται και οι παίκτες είναι αναστατωμένοι λίγο πριν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Πίσω από την ψήφιση της Αναστασίας, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βλέπει τη Χρύσα την οποία χαρακτηρίζει «βασίλισσα» ενώ σημείωσε πως το όλο παιχνίδι πλέον θυμίζει παρτίδα σκάκι και πως η Μπλε ομάδα θυσιάζει τους αξιωματικούς για να την προστατεύσει. «Η Βασίλισσα στις μέλισσες, γύρω της έχει κηφήνες, οι οποίοι κάνουν τη δουλειά γι’ αυτήν αλλά όταν η δουλειά ολοκληρωθεί η Βασίλισσα γυρνάει και τους σκοτώνει» σημείωσε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Υπάρχουν Μπλε που έχουν την ίδια άποψη; Σίγουρα υπάρχει ένας Κόκκινος που συμμερίζεται αυτή την άποψη, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά.

«Μάλλον έπεσα έξω τελικά φαίνεται πως αυτός που ρυθμίζει τις διαδικασίες στην Μπλε ομάδα είναι η Χρύσα. Μας είπε χθες ότι “δεν έχω κανένα πρόβλημα να ψηφιστώ αλλά αν ψηφιστώ θα πάω να περπατήσω στη μονομαχία”. Έπαιξε με τη ψυχολογία τους και τελικά τους έκανε να μην τη ψηφίσουν» θα πει ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης οι δύο ομάδες προκειμένου να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ομάδα που κερδίζει την τέταρτη ασυλία

Ο στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες όμως η ξαφνική καταρρακτώδης βροχή αλλάζει δραστικά τα δεδομένα. Ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ηρεμία κερδίζοντας την ασυλία;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την τέταρτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας αναμένεται να είναι η Μπλε.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας ίσως να είναι και η πιο σημαντική, ποια θα είναι η τέταρτη μονομάχος;

Με δεδομένο ότι οι Μαχητές θα καταφέρουν να κερδίσουν την αποψινή ασυλία, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα κληθούν να υποδείξουν την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers, η Ιωάννα Τζαβέλα θα είναι η παίκτρια που θα ψηφίσει η ομάδα των Διασήμων για αποχώρηση.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.