Από τις πλέον πετυχημένες εκπομπές της ΕΡΤ ήταν «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά καθώς από την πόρτα της «Μάντρας» πέρασαν πολλοί επώνυμοι ως guest στην σειρά ενώ οι τηλεθεατές του χάρισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και ενώ οι φήμες ήθελαν «Τα Νούμερα» να επιστρέψουν με έναν ακόμα κύκλο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open, δεν υπήρξε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και το concept μπήκε στο συρτάρι της ΕΡΤ.

Και μπορεί η ΕΡΤ να έβαλε στο συρτάρι «Τα νούμερα», υπάρχει ένας ιδιωτικός σταθμός ο οποίος φέρεται ήδη να έχει χτυπήσει την πόρτα του Φοίβου Δεληβοριά προκειμένου να εντάξει την σειρά στο πρόγραμμά του από την ερχόμενη σεζόν.

Ποιος σταθμός είναι αυτός;

Όπως αναφέρθηκε στον «αέρα» του Open, ο σταθμός που θέλει να αποκτήσει «Τα νούμερα» είναι το Mega προκειμένου να ξεκινήσει να τα προβάλλει από τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με το «Πρωινό ΣουΣου», υπάρχουν φήμες πως «κόβεται» η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ. Αν ισχύει αυτό, τότε «Τα Νούμερα» έχουν βρει ήδη τη θέση τους στο πρόγραμμα του Mega…