Ο Σπύρος και ο Ιούλιος αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την απρόσμενη επιστροφή του Κίμωνα στη βίλα του. Ξαφνικά, ο Σπύρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού πλέον ο Ιούλιος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, κρατώντας όμηρο τον φίλο του, τον Μανωλάκη.

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο και κωμικοτραγικές καταστάσεις στο εικοστό τέταρτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις 21:45.

Στα σύρματα: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45 – Eπεισόδιο 24: Ο Σπύρος και ο Ιούλιος αναγκάζονται να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να τις λύσουν αργότερα, καθώς θα βρεθούν σε δύσκολη θέση μετά την απρόσμενη επιστροφή του Κίμωνα Βασιλείου στη βίλα του. Έτσι, θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, για ακόμα μια φορά, ώστε να καταφέρουν να ξεμπλέξουν μαζί. Ξαφνικά, ο Σπύρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού πλέον ο Ιούλιος έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, κρατώντας όμηρο τον φίλο του, τον Μανωλάκη.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: