Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, ειδικά μετά τις απανωτές αλλαγές στην ώρα έναρξης της εκπομπής της «Mega Καλημέρα». Η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε έχει διαψεύσει καμία από αυτές τις φήμες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open, η Ελεονώρα Μελέτη από την ερχόμενη σεζόν θα αφήσει πίσω της την πρωινή ζώνη του Mega με δική της απόφαση και κανείς δεν μπορεί να της αλλάξει τη γνώμη ενώ ο σταθμός είναι ενήμερος για την απόφασή της.

Το κρίσιμο ραντεβού με το Mega

Μέχρι τις 31 Μαρτίου, η Ελεονώρα Μελέτη και οι ιθύνοντες του Mega θα κάνουν ένα ραντεβού στο οποίο αναμένεται να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες προκειμένου να δουν αν μπορεί και με ποιο τρόπο να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Να σημειωθεί πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο το οποίο μένει να ενεργοποιηθεί και από τις δύο πλευρές (το λεγόμενο 1+1).

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη αναμένεται να δηλώσει γι’ άλλη μια φορά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει στη late night ζώνη του Mega.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε ένα συναινετικό διαζύγιο.

Να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνει και την συγγραφή του δεύτερου της βιβλίου το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.